Workshop – Opstellen van allergenenlijsten

Naast de theoretische kennis die u in onze trainingen op kunt doen op het gebied van allergenen is het uiteraard net zo belangrijk om te weten hoe u alle regels en adviezen nu praktisch kunt toepassen op de werkvloer. VoedingVeilig heeft daarom ook op maat gemaakte workshops ontworpen.

De workshop “Opstellen van allergenenlijsten” behandelt stap voor stap alle aspecten die vereist zijn voor het zelf maken en bijhouden van uw eigen allergenenlijst.

 

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor de mensen uit de detailhandel of horeca. Vooraf aan de workshop is het verstandig als u al eerder de training “Allergenen: Basis” heeft gevolgd of een allergenen e-learning heeft voltooid. Dit is echter niet vereist.

 

Onderwerpen

Tijdens deze workshop staat het maken en up-to-date houden van uw eigen allergenenlijsten centraal.

Na het volgen van deze workshop:

  • weet u hoe u overzichtelijke en betrouwbare allergenenlijsten maakt.
  • weet u welke gegevens nodig zijn voor het maken van een allergenenlijst en waar u deze gegevens vindt.
  • heeft u geleerd hoe allergenenlijsten up-to-date blijven.
  • heeft u geleerd op welke verschillende manieren u eenvoudig kunt zien welke allergenen er in bepaalde producten/gerechten aanwezig zijn.

 

Waar en wanneer?

Ingrediënten verzamelen voor een allergenenlijst – VoedingVeilig

De workshop zal plaatsvinden in uw eigen bedrijf op een nader te bepalen datum en tijd. De workshop duurt ongeveer 2 uur.

 

Kosten

Bij 1 – 4 personen is de prijs €347,- voor de workshop (voor iedere extra deelnemer wordt €65,- extra in rekening gebracht). De prijs is inclusief een aantal voorbeelden van allergenenlijsten en een set allergenenstickers en is exclusief BTW (en eventueel gemaakte reiskosten).

 

 

Schrijf u direct in voor deze workshop Opstellen van allergenenlijsten om consumenten goed te kunnen adviseren omtrent allergenen.

U wilt allergenen toch ook de baas zijn?