Workshop – Allergenenbeheer in de praktijk

Naast de theoretische kennis die u in onze trainingen op kunt doen op het gebied van allergenen is het uiteraard net zo belangrijk om te weten hoe u alle regels en adviezen nu praktisch kunt toepassen op de werkvloer. VoedingVeilig heeft daarom ook op maat gemaakte workshops ontworpen.

De workshop “Allergenenbeheer in de praktijk” is toegespitst op het veilig en efficiënt werken met voeding/producten op de werkvloer op het gebied van allergenenbeheer.

 

Voor wie?

Deze workshop is specifiek bedoeld voor mensen uit de detailhandel of horeca. Vooraf aan de workshop is het verstandig als u al eerder de training “Allergenen: Basis” heeft gevolgd of een allergenen e-learning heeft voltooid. Dit is echter niet vereist.

 

Onderwerpen

Tijdens deze workshop komen er diverse onderwerpen aan bod, zoals bijvoorbeeld het lezen en begrijpen van diverse soorten etiketten, het voorkomen van kruisbesmetting in de keuken en een heleboel tips, trucs en ideeën voor lekkere allergeenvrije producten/gerechten.

Na het volgen van deze workshop:

  • heeft u tips en trucs geleerd voor het bereiden van producten/gerechten zonder (bepaalde) allergenen.
  • weet u hoe u kruisbesmetting kan voorkomen in de keuken.
  • heeft u ervaren hoeveel verschillende soorten etiketten er zijn en hoe u deze etiketten kunt lezen en begrijpen.
  • bent u in staat om consumenten met een voedselovergevoeligheid alternatieven te bieden voor bestaande producten/gerechten met allergenen.
  • heeft u ideeën opgedaan voor allergeenvrije recepten.

 

Waar en wanneer?Kruisbesmetting voorkomen in de keuken – VoedingVeilig

De workshop zal plaatsvinden in uw eigen bedrijf op een nader te bepalen datum en tijd. De workshop duurt ongeveer 2 uur.

 

Kosten

Bij 1 – 4 personen is de prijs €347,- voor de workshop (voor iedere extra deelnemer wordt €65,- extra in rekening gebracht). De prijs is inclusief ingrediënten/producten, een set allergenenstickers en een bewijs van deelname en is exclusief BTW (en eventueel gemaakte reiskosten).

 

 

Schrijf u direct in voor deze workshop Allergenenbeheer in de praktijk, zodat u te allen tijde de controle heeft over allergenen.

U wilt allergenen toch ook de baas zijn?