Training – Allergenen: Uitgebreid

VoedingVeilig heeft een toegankelijke en inspirerende training ontworpen rondom het thema allergenen. Na het volgen van deze training beschikken alle deelnemers van de training de verplichte kennis van de allergenenwetgeving. De kennis (omtrent allergenen) die u opdoet tijdens deze training is niet alleen gunstig ten aanzien van de voedselveiligheid, maar geeft uw onderneming ook een professionele(re) uitstraling in de communicatie naar uw afnemers toe.

 

Voor wie?

De training “Allergenen uitgebreid” is bedoeld voor werknemers uit het bedrijfsleven. Of u nu een inkoopmanager bent bij een groothandel, werkt als commercieel medewerker op een distributiecentrum of werkzaam bent op de kwaliteitsafdeling van een bedrijf dat eindproducten buiten de EU importeert. U bent allemaal van harte welkom.

 

Onderwerpen

Tijdens deze training komen er diverse onderwerpen aan bod, zoals bijvoorbeeld de 14 belangrijkste allergenen wetgeving rondom allergenen, het lezen en begrijpen van (product)specificaties en etiketten en belangrijke tips bij de import van voedingsmiddelen uit het buitenland.

Na het volgen van deze training:

  • heeft u basiskennis opgedaan omtrent voedselovergevoeligheid.
  • weet u welke 14 allergenen het belangrijkste zijn en waarin deze allergenen (kunnen) voorkomen.
  • bent u op de hoogte van de belangrijkste items uit de wetgeving (EU 1169/2011) en kunt u deze items op een praktische manier invulling geven.
  • weet u op welke manier u een (product)specificatie en etiket kunt “scannen” op allergenen.
  • bent u in staat om de LeDa-lijst te lezen en te begrijpen.
  • weet u waar u op moet letten als u voedingsmiddelen importeert uit andere landen (buiten de EU).
  • heeft u zelf ervaren hoe lekker, veelzijdig en toch simpel een allergeenvrije lunch kan zijn.

 

Waar en wanneer?Uitleg over sulfietvrije wijn – VoedingVeilig

De training zal plaatsvinden in uw eigen bedrijf op een nader te bepalen datum en tijd. De training duurt ongeveer 5 uur en is inclusief een geheel verzorgde allergeenvrije lunch.

 

Kosten

Tot 10 personen is de prijs € 2147,- voor de training (voor een prijsopgave bij meer dan 10 deelnemers kunt u contact opnemen met VoedingVeilig). De prijs is inclusief trainingsmateriaal, allergeenvrije lunch, een examen + certificaat en is exclusief BTW (en eventueel gemaakte reiskosten).

 

 

Schrijf u direct in voor deze training Allergenen: Uitgebreid om uw kennis omtrent allergenen te vergroten.

U wilt allergenen toch ook de baas zijn?