Referenties over VoedingVeilig

 

Ontdek wat klanten vertellen over VoedingVeilig

 

Een aantal klanten van VoedingVeilig wil graag met naam en bedrijf hun referentie geven:

Manou Klerks van Proev: “Ragnhild is prettig in de omgang en kan goed luisteren. Door haar advies zijn wij goed geholpen. Bedankt!”

 

Marenka Geefhuizen-Klunder van SpiceM: “Ragnhild heeft mij super geholpen bij het zorgen voor de juiste allergeneninformatie voor mijn webshop en de producten zelf. Ze werkt hierbij secuur en denkt mee om jouw producten zo goed mogelijk te kunnen verkopen met de juiste informatie! Ook komt ze met goede tips en trucs om de producten te verbeteren. Ragnhild ontzorgt haar klanten op een professionele manier.”

 

Tamara van der Pouw Kraan van The Personalitea: “We verkopen sinds september 2017 via onze webshop zelf samengestelde theeproducten. Omdat er veel op je af komt als nieuwe ondernemer, zeker in de detailhandel en voedingsindustrie, waren de tips van Ragnhild zeer welkom! Zij heeft onze producten in de webshop nagelopen en voorzien van adviezen omtrent allergieën m.b.t. ingrediënten, en wat we wettelijk verplicht zijn te vermelden. Het is fijn dat iemand dat extra voor ons heeft gecontroleerd!”

 

 

Sommige andere klanten willen liever anoniem hun referentie over VoedingVeilig geven:

“Bij Ragnhild kun je altijd met je vragen terecht. Als zij het zo 1-2-3 niet weet, zoekt ze het voor je op. Ze is prettig in de omgang, staat met haar beide voeten op de grond en zegt wat ze denkt. Een prettig persoon om mee samen te werken!”

 

“Ragnhild adviseert ons in kwaliteits- en warenwettelijke kwesties. Hierin weet ze altijd waar ze over praat en wil ze graag helpen. Ze is enthousiast en denkt graag mee en verder, ze kan zich echt verplaatsen in de case.”

 

“Geweldige vrouw die zich met hart en ziel inzet voor haar mooie doel! Ze heeft veel verstand van zaken en staat open voor nieuwe ideeën zonder haar eigen identiteit en overtuigingen kwijt te raken.”

 

“Ik ken Ragnhild als een gedreven persoon die veel kennis op haar vakgebied in huis heeft en daarin zorgvuldig haar doelen stelt. Als het om voeding gaat is zij bijzonder kritisch. Ik vind dat zij op een prettige manier met mensen omgaat en anderen inzicht geeft in de complexe wereld van voeding.”

 

“Ragnhild geeft een helder beeld hoe de regel- en wetgeving in elkaar steekt. Ze weet goed wat er speelt op voedingsgebied. Zij denkt goed mee met de gesprekspartner aan tafel, of dit nu een klant of leverancier is.”

 

“Ter voorbereiding van HACCP audits heb ik veel met Ragnhild van doen. Haar plan van aanpak spreekt mij aan. Ze weet hoe ze haar doelen kan bereiken. Ze beschikt over veel ervaring en beheerst de materie als geen ander. Een echte vakvrouw die verder kijkt en denkt dan haar neus lang is.”

 

“Ragnhild is een zeer ervaren en bekwame vrouw met een academische kennis van voeding. Haar tomeloze inzet en toewijding hieraan is een waar voorbeeld voor ieder. Kwaliteit en effectiviteit staan bij haar hoog in het vaandel.”

 

“Sympathieke vrouw die deskundig is zonder betweterig over te komen. Makkelijk in omgang en toont echte interesse in jou.”

 

“Ragnhild is een collega die weet waar zij het over heeft en die vol passie praat over haar werkzaamheden. Daarnaast geeft zij altijd duidelijk en rustig antwoord op eventuele vragen die ik heb over allergenen, etikettering en certificering binnen ons bedrijf.”

 

“Ze pakt de zaken zeer voortvarend aan en gaat door tot een goed resultaat. Ze heeft echt hart voor haar zaak en stopt niet voordat iedereen tevreden is. Je kan altijd op haar rekenen.”