Nieuwsitem: Artikel in BRAM magazine

 

Mijn eerste artikel over voeding staat in BRAM

Ik was gelijk enthousiast toen ik werd gebeld of ik een stukje wilde schrijven voor een nieuw magazine, namelijk de BRAM. Dit magazine wordt gemaakt door Braspa en is speciaal bedoeld voor kinderdagverblijven. Na overleg met Braspa ben ik wat ideeën op papier gaan zetten en werd er al snel gevraagd of ik twee van mijn ideeën wilde uitwerken tot een informatief en toch luchtig artikel voor het BRAM magazine.

 

Traktaties

Traktaties zijn er tegenwoordig in vele vormen, van heel erg simpel tot super ingewikkelde kunstwerken. Maar heel vaak is het eetbare gedeelte toch tamelijk ongezond. Regelmatig wordt gedacht dat gezonde traktaties veel tijd in beslag nemen of erg duur zijn. Maar niets is minder waar.

In het eerste gedeelte van het artikel leg ik uit wat gezonde keuzes zijn voor traktaties voor kinderen en op welke creatieve manier deze toch leuk zijn om te geven én te krijgen.

 

Feestdagen

De feestdagen komen er binnenkort weer aan, tijd voor gezelligheid, samenzijn en lekker eten. Helaas is lekker eten echter niet altijd gelijk aan gezond eten. Maar wees niet getreurd, want lekker eten én gezond eten kunnen ook heel goed samen gaan.

In het laatste gedeelte van het artikel geef ik tips op welke manier er ook tijdens de feestdagen genoten kan worden van gezond en lekker eten. De tips zijn geschreven voor kinderen, maar ik weet zeker dat volwassenen het ook lekker zullen vinden.

 

Benieuwd geworden naar het eindresultaat?

Artikel in BRAM magazine (nr 1 – 2017)